Kako do novca iz EU fondova ?

Kako_do_novca_iz_EU_fondova.jKao odgovor na brojne upite poduzetnika vezane uz natječaj ‘Potpora jačanju konkurentnosti malog i srednjeg poduzetništva’ koji se financira iz pretpristupnog programa IPA komponente IIIC – Regionalna konkurentnost za 2011 godinu, te pripremu za financiranje Vaših ideja iz strukturnih fondova Europske unije, stručnjaci konzultantske tvrtke Superna d.o.o. iz Čakovca ( tvrtke koja  pruža tehničku i savjetodavnu podršku tvrtkama i institucijama te javnoj upravi na području financiranja projekata i poduzetničkih ideja kroz EU fondove u svim fazama ) Vas pozivaju na besplatnu prezentaciju primjera dobre prakse.


Na prezentaciji Spremni dočekajte EU imati ćete priliku informirati se o mogućnostima financiranja za mala i srednja poduzeća, pisanju projektnih prijedloga za natječaje Europske unije te iz prve ruke čuti iskustva domaćih poduzeća ( GUMIIMPEX – GRP d.d. Varaždin, Međimurjeplet d.d. Čakovec, Prima Biro d.o.o. Čakovec )koja su uspješno implementirala projekte EU, dok će slovenski konzultant Matjaž Gerl govoriti o slovenskim projektima koji su imali najviše uspjeha. Predviđena je rasprava na kojoj će konzultanti i poduzetnici koji su provodili projekte biti na raspolaganju za sva Vaša pitanja.

 

Prezentacija će se održati u petak, 03.02.2012. godine u multimedijalnoj dvorani Tehnološko inovacijskog centra (TIC) u Čakovcu u ulici Bana Josipa Jelačića 22 (bivša vojarna) s početkom u 12 sati.

Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani, molimo Vas da potvrdite svoj dolazak popunjavanjem obrasca u privitku, te slanjem na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript najkasnije do utorka, 31.siječnja 2012.


OBRAZAC ZA PRIJAVU                             POZIVNICA