Klijenti Obrtničke štedne banke ponovo mogu raspolagati sredstvima sa svojih računa

obrtnicka_stedna_bankaPotpisivanjem Ugovora o obavljanju agencijskih poslova između Centar banke d.d. ( www.centarbanka.hr ) i Obrtničke štedne banke d.d., Obrtnička štedna banka ovlastila je Centar banku za sve poslove platnih transakcija u ime i na račun Obrtničke štedne banke d.d . u prisilnoj likvidaciji.

Temeljem zaprimljenog Naloga za isplatu sredstava, klijenti OŠB ponovo su u mogućnosti kroz Centar banku raspolagati svojim sredstvima s računa u Obrtničkoj štednoj banci.

Svi klijenti čiji nalozi glase na svotu depozita iz naloga veću od 1.001,00 kn obavezni su s primljenim nalogom doći na jedno od isplatnih mjesta Centar banke i zatražiti bezgotovinsku isplatu.

Klijenti čiji isplatni nalozi glase na svote manje od 1.000,00 kn, nisu obvezni doći na isplatna mjesta Centar banke već nalog mogu dostaviti i preporučenom pošiljkom uz potvrđeno uručenje na adresu Centar banke uz prethodnu ovjeru potpisa na nalogu kod javnog bilježnika.

Dodatne informacije na www.centarbanka.hr i poslovnici u Varaždinu ( Poslovni centar Varaždin, Augusta Šenoe 4-6  ( u blizini Gradske tržnice), tel 042 379 430).