Potpisivanjem Sporazuma, međimurskim obrtnicima osigurani povoljniji uvjeti nastupa na sajmovima

Potpisivanje Sporazuma 2021Zahvaljujući povoljnijoj epidemiološkoj situaciji, napokon se ponovo otvaraju vrata sajmova koje su uz same organizatore manifestacija, jedva dočekali i obrtnici kojima je ovo idealna prilika za promociju i prodaju svojih proizvoda i usluga. Da bi za međimurske obrtnike promotivni nastupi bili još uspješniji pobrinule su se Obrtnička komora Međimurske županije i Međimurska županija danas upriličenim svečanim potpisivanjem Sporazuma o sufinanciranju projekata i aktivnosti Obrtničke komore Međimurske županije u 2021. godini.

Sporazum u vrijednosti od 70.000,00 kuna koji će međimurskim obrtnicima omogućiti izlaganje na desetak regionalnih i međunarodnih sajmova u 2021. godini potpisali su predsjednik Obrtničke komore Međimurske županije Boris Lukovnjak i međimurski župan Matija Posavec.

Zahvalivši županu na ovoj vrsti suradnje koja traje već trinaestu godinu za redom, predsjednik Lukovnjak je pozvao sve zainteresirane članove Komore da se uključe i koristeći usluge Obrtničke komore Međimurske županije uz odlične uvjete nastupa promoviraju svoje proizvode i usluge.