Obrtnička komora Međimurske županije na Sajmu poslova 2010.

Hrvatski zavod za zapošljavanje (HZZ) - Područna služba Čakovec u dvorani Graditeljske škole Čakovec danas organizira treći Sajam poslova u Međimurskoj županiji. Na sajmu se predstavlja preko 70 izlagača, od čega oko 50 poslodavaca odnosno asocijacija poslodavaca na samostalnim štandovima. Dio prostora sajma rezerviran je za jedinice lokalne samouprave, civilni sektor i turističke zajednice. Na sajmu kao partner i izlagač sudjeluje i Obrtnička komora Međimurske županije, na čijem se štandu može saznati sve o aktivnostima komore uz naglasak na polaganje majstorskih ispita, odnosno ispita o stručnoj osposobljenosti, te stipendiranje učenika u deficitarnim zanimanjima.

Kako ističu u čakovečkoj podružnici HZZ-a, sajmom žele potaknuti sve sudionike na razmišljanje o važnosti ljudskih potencijala kao preduvjeta za uspješno poslovanje.

Sajam će omogućiti izravnu komunikaciju između nezaposlenih osoba i tražitelja zaposlenja, poslodavaca, obrazovnih institucija, studenata, učenika, roditelja i svih ostalih dionika na tržištu rada.

Sajam poslova otvoren je u dvorani Graditeljske škole Čakovec u vremenu od 10 do 16 sati.