Sudjelujte u energetskoj obnovi obiteljskih kuća

energetski certifikatFond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost krenuo je s dugo očekivanim nastavkom programa energetske obnove obiteljskih kuća. Za obnovu obiteljskih kuća u ovoj godini osigurano je 203 milijuna kuna. Javni poziv sa svim uvjetima sufinanciranja objavljen je 25. lipnja 2020. godine, no sa zaprimanjem prijava Fond službeno započinje 1. rujna 2020. godine.
Kao energetska agencija osnovana od strane Međimurske županije, koja se između ostalog bavi i poticanjem korištenja obnovljivih izvora energije i povećanja energetske učinkovitosti, MENEA želi u suradnji s Obrtničkom komorom Međimurske županije i HGK-Županijskom komorom Čakovec izraditi listu poduzetnika i obrtnika s kontakt podacima i područjem djelovanja koja bi bila dostupna građanima s ciljem lakše komunikacije i suradnje s Vam a kao pružateljima usluga prilikom energetske obnove.
Ukoliko ste zainteresirani za ovakav oblik suradnje, molimo da nam se povratno javite s ispunjenim obrascem za iskaz interesa najkasnije do srijede, 08.07.2020..